How to Protect Your Car’s Finish

de folie van de auto - glascoating stockfoto's en -beelden

Over het algemeen is het proces voor keramische coating veel gecompliceerder dan het proces voor andere coatings, zoals tig-lassen. Voordat u dit probeert te doen, moet u over het juiste gereedschap beschikken en zeer beschermend zijn voor het gebied waar u de coating aanbrengt. U moet de omringende lucht en het vocht uit de buurt houden om te voorkomen dat er vocht binnendringt en u uw auto niet opnieuw hoeft te lakken.

Vanwege de moeilijke aard van keramische coatings, zijn er speciale lappen en pads die normaal niet werken voor andere coatings, en die moeten worden gebruikt. Meestal zijn het handdoeken die zijn behandeld met chemicaliën die zijn ontworpen om vocht en vuur weg te houden. Ze worden op dezelfde manier behandeld als batterijen die al jaren en jaren en jaren worden gebruikt. De chemische stof die aan de handdoeken wordt toegevoegd, voorkomt dat de was in de handdoek heet wordt, kan wat zachter blijven om de was goed te laten hechten en kan een voertuig zes tot acht maanden beschermen tegen vocht. Gedurende deze tijd kunt u de emblemen ook gewoon verwijderen en bewaren waar u ze hebt gekregen en ze zullen er lang goed uitzien.

Keramische oppervlaktebehandelingen worden steeds populairder en dezelfde lappen en pads worden gebruikt, zodat u vergelijkbare resultaten kunt krijgen als met andere wassen. Meestal mensen die grafisch ontwerpen en printen op een computerscherm en handmatig glitters, glimmer en glans moeten aanbrengen op hun uitgehongerde (grotendeels digitale) verf. Als u dit voor een voertuig doet, is het essentieel dat u het voertuig schoon houdt en beschermt met vodden en pads om de was weg te houden. Hoogstwaarschijnlijk heb je in het verleden nog nooit met keramische coatings te maken gehad, dus het is een beetje voorwerk om dingen te leren kennen, zoals hoe ze van toepassing zijn en welke gereedschappen en schoonmaakmiddelen je nodig hebt.

Keramische was wordt over het algemeen gebruikt om metalen een beschermende of beschermende afwerking te geven. Mensen die keramische producten toepassen, weten dat ze wax gebruiken, maar ze willen ook een mooie glans toevoegen en hun afwerkingen beschermen. Kleinere auto-onderdelen zoals deurgrepen en spatborden zijn perfect voor het aanbrengen van glanzende materialen en het krijgen van die professionele glans. Grote auto-onderdelen zoals motorkappen, rammen, roosters en bovendeuren zijn perfect om uw afwerkingen te beschermen en toch te laten glanzen.

De beste manier om uw voertuigafwerking te beschermen, is door een afdichtmiddel of afwerking op het voertuig aan te brengen. Als u aan rammen werkt, is het noodzakelijk om voorbereid te zijn op de spray. Keramische afdichtingsmiddelen en afwerkingen zijn ontworpen om bestand te zijn tegen de hoge temperaturen en drukbereiken van de rammen waarop deze pasta wordt aangebracht. Houd er rekening mee dat als u keramische producten aanbrengt op delen van de carrosserie van uw voertuig die normaal gesproken verborgen zijn, u deze gebieden aan lagere temperaturen moet onderwerpen om ervoor te zorgen dat de afwerking zijn hechting aan het metaal behoudt. Voor de meeste rammen is netheid naast een perfecte installatie.

Keramische afwerkingsproducten voor voertuigen zijn ontworpen voor een lange levensduur, consistente, duurzame prestaties en eenvoudig onderhoud. Wanneer u zich bezighoudt met detaillering van voertuigen die normaal gesproken verborgen of bedekt zijn, is het essentieel om hiermee om te gaan net zoals de lakafwerking wordt bedekt. Dit betekent dat alleen de blootgestelde oppervlakken moeten worden gereinigd en gepolijst, terwijl de rest van de afwerking van het voertuig moet worden beschermd met een afdichtmiddel of afwerking voor extra bescherming, net zoals de keramische beschermlaag op de geverfde oppervlakken doet. Een enkele middelzware of zware applicatie van een keramische afwerking of beschermend middel is voldoende om grote delen van de buitenkant van het voertuig te bedekken en het zorgt voor de duurzaamheid en consistente applicatieprocessen voor de komende jaren.

Leave a Reply

Your email address will not be published.